Cum e să lucrezi la Starbucks

Centrul de cariere

Centrul de Cariere

La cafea, visurile devin realitate. O ştim foarte bine – Starbucks este un loc, unde lucruri extraordinare se întâmplă în fiecare zi. Alăturaţi-vă nouă şi deveniţi parte a brandului îndrăgit în toată lumea de către adevăraţii iubitori ai cafelei.

Misiunea noastră este să inspirăm şi să hrănim spiritul uman – pe rând cu câte o persoană, un pahar şi un cartier. Această misiune este însufleţită de angajaţii noştri, pe care îi numim Parteneri.

Poţi să devii unul din ei.

Ai nevoie de informații suplimentare despre oportunitățile disponibile poți să o faci la adresa:

starbucksjobs.ro@amrest.eu

( Te rugăm să menționezi in titlul e-mailului poziția și orașul pentru care aplici )

Pentru noi, fiecare BUNĂ DIMINEAŢA începe cu o cafea

Pentru noi

La Starbucks avem posibilitatea să transformăm orice moment prost în cele mai bune momente. Împreună cu noi, fiecare zi devine o zi extraordinară – o cană de cafea şi energia pozitivă au o putere excelentă. În fiecare zi, mergem la muncă cu gândul să facem două lucruri: să împărtăşim o cafea grozavă cu prietenii noştri şi să ajutăm să facem lumea un pic mai bună. A fost adevărat când s-a deschis primul Starbucks în 1971, şi este la fel de adevărat şi azi.

Ne place să ne împărtăşim PASIUNEA

Ne place

Partenerii noştri pot prepara cele mai bune cafele din lume! Se bucură să împărtăşească din cunoştinţe şi pasiune cu ceilalţi. Zeci de mii – sunt atât de multe modalităţi prin care poţi prepara cafeaua la Starbucks, eşti limitat doar de imaginaţie. În fiecare zi îi poţi inspira pe ceilalţi prin creativitate!

Ne tratăm unul pe altul ca pe PARTENERI

Centrul de cariere

Ne numim angajaţii Parteneri, deoarece ne sprijinim reciproc şi ne străduim să avem scopuri comune. Împreună realizăm misiunea Starbucks şi facem parte din comunitatea locală, la fel ca brandul cunoscut în toată lumea.

Ne simţim ca ACASĂ

Ne simtim ca acasa

Partenerii petrec timp în cafenele, chiar şi în timpul lor liber. Sunt atraşi de atmosfera noastră extraordinară, creată de asemenea de ei. Te poţi simţi confortabil aici, deoarece ai libertatea de a decide care este planul zilei, ajustându-ţi cu flexibilitate orele de lucru pentru alte activităţi.