PAS-CU-PAS

  1. Fingers feeling texture of coffee grounds

    Măcinaţi şi măsuraţi

    Folosiţi în presa dvs. cafea măcinată grosier, asemenea sării de mare, şi măsuraţi 2 linguri de masă la 180 ml de apă.

    SFAT: Reţineţi, cafeaua este precum legumele. Se cumpără des, în cantităţi mici, pentru a putea fi savurată în plenitudinea prospeţimii.
  2. Pour Hot Water Into Coffee Press

    Adăugaţi apa fierbinte

    Umpleţi presa cu apă fierbinte, pe care tocmai aţi luat-o de pe foc. Asiguraţi-vă aţi impregnat toată pulberea.

    SFAT: Pentru a-i oferi cafelei dvs. cea mai bună aromă posibilă, folosiţi apă filtrată sau îmbuteliată.
  3. Return plunger and let brew

    Puneţi plonjorul şi infuzaţi

    Puneţi plonjorul la loc pe presă, fără a-l apăsa în jos, şi permiteţi cafelei să se infuzeze timp de 4 minute.

  4. Push down the coffee grounds in the press

    Presaţi şi turnaţi

    Apăsaţi cu blândeţe plonjorul în jos până când ajunge la baza presei şi savuraţi.