PAS-CU-PAS

  1. Iced Pour Over

    Pre-umeziţi filtrul

    Clătiţi scurt filtrul de hârtie cu apă fierbinte şi eliminaţi apa folosită la clătire. Această operaţiune va oferi cafelei dvs. cea mai pură aromă posibilă.

  2. Coffee Grounds in a Fliter

    Alegeţi tipul potrivit de cafea măcinată

    Pentru Pour-Over, utilizaţi cantitatea de pulbere de cafea aferentă unui con de hârtie. Este o pulbere relativ fină, cu aspect similar zahărului tos.

  3. Coffee Spoon And Coffee

    Măsuraţi

    Pour-Over cu gheaţă se prepară la tărie dublă şi se diluează cu gheaţă, aşadar trebuie să măsuraţi 4 linguri de masă de cafea la fiecare 180 ml de apă fierbinte.

  4. Water Into Coffee Filter

    Turnaţi şi faceţi o pauză

    Folosiţi apă fierbinte, pe care tocmai aţi luat-o de pe foc, şi umpleţi conul până la jumătate, pentru a impregna pulberea. Faceţi o pauză de 10 secunde care permite cafelei să „înflorească”. Aceasta îi permite să se hidrateze uniform şi să înceapă să elibereze aroma.

  5. Water Into Coffee Filter

    Finalizaţi turnarea

    Adăugaţi lent restul apei, turnând în cercuri mici, regulate, pentru a acoperi toată cantitatea de pulbere.

  6. Ice Cubes Into Coffee

    Adăugaţi gheaţă

    Turnaţi cafeaua pe care aţi preparat-o deasupra unei cantităţi de gheaţă proaspăt scoase din congelator şi serviţi imediat.

    SFAT: Cafelele de origine africană sunt preferate pentru Pour-Over cu gheaţă datorită superbei lor structuri suculente, aromei pregnante şi notei distinctive de citrice.