PAS-CU-PAS

 1. Put Filter On Top Of The Cup

  Măsuraţi şi fierbeţi

  Măsuraţi cantitatea de apă pe care o veţi folosi pentru preparare, plus o cantitate suplimentară mică pentru clătirea filtrului, şi aduceţi-o la punctul de fierbere.

 2. Pour Hot Water Into Filter Cup

  Pre-umeziţi filtrul

  Clătiţi scurt filtrul de hârtie cu apă fierbinte şi eliminaţi apa folosită la clătire. Această operaţiune va oferi cafelei dvs. cea mai pură aromă posibilă.

 3. Put Coffee Grounds Into Coffee Filter

  Măsuraţi şi măcinaţi

  Apoi măsuraţi cantitatea de cafea. Pentru Pour-Over, utilizaţi cantitatea de pulbere de cafea aferentă unui con de hârtie. Este o pulbere relativ fină, cu aspect similar zahărului tos. Măsuraţi 2 linguri de masă de cafea la 180 ml de apă.

 4. Pour Hot Water Into Coffee Cup Filter

  Turnaţi şi faceţi o pauză

  Folosiţi apă fierbinte, pe care tocmai aţi luat-o de pe foc, şi umpleţi conul până la jumătate, pentru a impregna pulberea. Faceţi o pauză de 10 secunde care permite cafelei să „înflorească”. Aceasta îi permite cafelei să se hidrateze uniform şi să înceapă să elibereze aroma.

 5. Pour Coffee Into Cup

  Finalizaţi turnarea şi savuraţi

  Adăugaţi lent restul apei, turnând în cercuri mici, regulate, pentru a acoperi toată cantitatea de pulbere.  Savuraţi imediat.

  SFAT: Pentru a face cafeaua dvs. Pour-Over mai consistentă, utilizaţi un ceas. Prepararea unei ceşti trebuie să dureze 3 minute.