PAS-CU-PAS

  1. Put Filter On Top Of The Cup

    Măsuraţi şi fierbeţi

    Măsuraţi cantitatea de apă pe care o veţi folosi pentru preparare, plus o cantitate suplimentară mică pentru clătirea filtrului, şi aduceţi-o la punctul de fierbere.

  2. Pour Hot Water Into Filter Cup

    Pre-umeziţi filtrul

    Clătiţi scurt filtrul de hârtie cu apă fierbinte şi eliminaţi apa folosită la clătire. Această operaţiune va oferi cafelei dvs. cea mai pură aromă posibilă.

  3. Put Coffee Grounds Into Coffee Filter

    Măsuraţi şi măcinaţi

    Apoi măsuraţi cantitatea de cafea. Pentru Pour-Over, utilizaţi cantitatea de pulbere de cafea aferentă unui con de hârtie. Este o pulbere relativ fină, cu aspect similar zahărului tos. Măsuraţi 2 linguri de masă de cafea la 180 ml de apă.

  4. Pour Hot Water Into Coffee Cup Filter

    Turnaţi şi faceţi o pauză

    Folosiţi apă fierbinte, pe care tocmai aţi luat-o de pe foc, şi umpleţi conul până la jumătate, pentru a impregna pulberea. Faceţi o pauză de 10 secunde care permite cafelei să „înflorească”. Aceasta îi permite cafelei să se hidrateze uniform şi să înceapă să elibereze aroma.

  5. Pour Coffee Into Cup

    Finalizaţi turnarea şi savuraţi

    Adăugaţi lent restul apei, turnând în cercuri mici, regulate, pentru a acoperi toată cantitatea de pulbere.  Savuraţi imediat.

    SFAT: Pentru a face cafeaua dvs. Pour-Over mai consistentă, utilizaţi un ceas. Prepararea unei ceşti trebuie să dureze 3 minute.