Presă de cafea
Presă de cafea
Prepararea cu o presă de cafea păstrează valoroasele uleiuri naturale pe care filtrele din hârtie le absorb, extrăgând aroma integrală a cafelei şi conferindu-i o consistenţă densă şi bogată.
Prepararea cu o presă de cafea păstrează valoroasele uleiuri naturale pe care filtrele din hârtie le absorb, extrăgând aroma integrală a cafelei şi conferindu-i o consistenţă densă şi bogată.
Folosiţi în presa dvs. cafea măcinată grosier, asemenea sării de mare, şi măsuraţi 2 linguri de masă la 180 ml de apă.
Umpleţi presa cu apă fierbinte, pe care tocmai aţi luat-o de pe foc. Asiguraţi-vă aţi impregnat toată pulberea.
Puneţi plonjorul la loc pe presă, fără a-l apăsa în jos, şi permiteţi cafelei să se infuzeze timp de 4 minute.
Apăsaţi cu blândeţe plonjorul în jos până când ajunge la baza presei şi savuraţi.