coffee-quality


Cafeaua excepţională poate proveni doar din boabe excepţionale.

În cadrul fiecărei etape, facem eforturi deosebite pentru a ne asigura că boabele noastre întrunesc cele mai înalte standarde de calitate. Cum realizăm aceasta? Ne bucurăm că aţi întrebat.

1

Mergem acolo unde sunt cele mai bune boabe: sus.

Cele mai bune boabe de cafea cresc la altitudini mari. Nopţile reci şi zilele calde creează boabe mai dense. Iar boabele mai dense au arome mai profunde, mai complexe. Gustaţi-le în fiecare ceaşcă de cafea Starbucks.

coffee quality 1

2

Noi le dorim binele tuturor celor implicaţi în producţia cafelei

Aşadar, dacă putem ajuta un fermier să cultive boabe mai bune, o vom face. În acest scop, avem centre de susţinere a fermierilor pe patru continente, unde agronomii noştri testează soluri, examinează eşantioane şi oferă gratuit sfaturi oricărui fermier care le solicită.

coffee-quality-2
 
3
 

Noi cultivăm relaţii cu rădăcini adânci

Viitorul cafelei este strâns legat de viitorul fermierilor cultivatori de cafea. Aşadar, noi cultivăm aceste relaţii în acelaşi mod în care ei îşi cultivă boabele. Aceasta duce la un trai mai bun pentru fermieri şi la o ceaşcă de cafea mai bună pentru noi toţi.

coffee-quality-3

4

Suntem foarte exigenţi în privinţa recoltării.

Culegem boabele de cafea doar atunci când sunt complet coapte. Roşii, coapte şi perfecte. Apoi le sortăm în mod repetat după mărime, culoare şi densitate. Toleranţa noastră la defecte? Nu mai mult de zero. Unii ar putea numi aceasta obsesie. Noi îi spunem cafea extraordinară.

coffee-quality-4

5

Gustăm – din nou şi din nou şi din nou.

Gustăm peste 1.000 de ceşti de cafea pe zi, pentru a verifica gustul superior la care noi toţi (inclusiv dvs.) ne aşteptăm. Un lot de cafea este gustat de cel puţin trei ori înainte de a fi aprobat, deci de fiecare dată când savuraţi o gură de cafea Starbucks, este o înghiţitură pe care o veţi adora.