Responsabilitate

Closeup of coffee cherries growing on a tree

Întotdeauna am considerat că, pentru a construi o companie de succes şi stabilă, este nevoie de o atitudine axată pe performanţă, dar în acelaşi timp sensibilă la umanitate. Rămânând loiali misiunii, valorilor şi principiilor noastre putem construi o companie de renume mondial cu principii echitabile.

Aprovizionare echitabilă: Construim un viitor împreună cu cultivatorii

Woman picking coffee cherries off a tree

Succesul nostru depinde de succesul cultivatorilor şi furnizorilor care produc şi cresc produsele noastre.

Este important pentru noi să oferim produse de înaltă calitate, provenite dintr-un comerţ echitabil, indiferent că este vorba de cafea, ceai, cacao sau alte bunuri. Abordarea noastră faţă de comerţul echitabil este una exhaustivă, luând în calcul aspecte economice, sociale şi de mediu; sprijin local pentru cultivatori şi agronomie de tip open-source; colaborarea cu cei din acelaşi domeniu; programe de dezvoltare comunitară. Această abordare reprezintă o investiţie în lanţul nostru de aprovizionare şi în nivelul de trai al cultivatorilor şi furnizorilor cu care lucrăm, dar şi o investiţie în comunităţile acestora.

Mediu: Inovaţie în soluţii sustenabile

Environment

Fiind o companie care se bazează pe produse agricole, am înţeles de mult timp că planeta este cel mai important partener de afaceri al nostru.

Reducerea impactului asupra mediului înseamnă mai mult decât un consum mai redus de energie şi apă. Înseamnă magazine şi spaţii construite mai eficient, soluţii noi de reciclare şi reducere a deşeurilor, investiţii în domeniul energiei regenerabile, colaborare cu cultivatorii şi alte companii şi organizaţii pentru a gestiona schimbările climatice. Lucrând împreună putem înţelege mai bine şi putem reduce impactul pe care îl avem asupra mediului în comunităţile cu care interacţionăm.

Comunitate: Crearea de oportunităţi

Volunteers help with landscaping

Începând cu cartierele în care se află magazinele noastre şi până la cele unde cafeaua noastră este cultivată, suntem angajaţi în a crea şi a investi în oportunităţi pentru oameni din întreaga lume.

Ne concentrăm asupra mobilizării forţei şi dimensiunii companiei noastre pentru a crea oportunităţi pentru tineri, colaborând cu organizaţii de pe întreg globul pentru a-i ajuta pe aceştia să dezvolte aptitudini şi să primească instruirea necesară pentru a reuşi într-un mediu economic global, aflat într-o rapidă schimbare. De asemenea, sprijinim şi angrenăm eforturile locale de a uni oamenii şi a genera schimbări pozitive oriunde putem.

Produsele noastre din cafenele:

our
Furnizori și produse etice:
 
Noi acordăm o mare atenție în ceea ce privește modul și locul în care sunt fabricate produsele pentru magazinele noastre și suntem hotărâți să lucram cu furnizori care se aliniază la valorile noastre de responsabilitate socială și de mediu.
 
Lucrăm in scopul certificarii tuturor ouălor folosite în cafenelele noastre europene ca fiind produse „cage-free“ până în 2020.